1190
221
1175
1174

Jelenlegi hely

Hírek

"Légből kapott" dekoráció - kipingáltuk egy gripen-t

'Véget ért a Tiger Meet elnevezésű NATO-hadgyakorlat Spanyolországban. A Magyar Honvédség ötven katonával és öt Gripennel vett részt, az egyik gépet ki is dekorálták - egy pumafejet festettek rá. Az 55. Tiger Meet hadgyakorlaton tizenöt nemzet csaknem ezer katonája gyakorolt légiharcászati és komplex repülőharcászati feladatokat május 16-a és 27-e között a spanyolországi Zaragozában - közölte a Honvédelmi Minisztérium. A magyarok öt Gripennel és ötven katonával vettek részt, ötven felszállással hatvankét órát repültek.

Kecskeméti Gyermek Foci

Ígéretünkhöz híven, másik szponzoráltunk szintén egy sportegyesület lett. Tavaly is támogattuk, idén is folytatjuk kecskemét legfiatalabb, legtehetségesebb lábainak szponzorálását. Hajrá Kecskemét! :) Hajrá Kecskeméti Gyermek Foci!

Szponzoráltjaink sorában a Sárkányhajósok

Örülünk, hogy picit ismét tudtunk segíteni, most a kecskeméti Sárkányhajósokra esett a választásunk. Örömünkre szolgál, hogy olyan sportolókat támogathatunk, akik városunk hírnevét öregbítik.
Terveink között szerepel 2015-ben további sportegyesületeket és rendezvényeket támogatni.

A legolcsóbb póló az egész interneten

Nem állunk meg. Egyik fő profilunk és slágertermékünk az egyedi pólónyomtatás. Sok esetben találkozunk azzal, hogy ügyfeleink nagyon árérzékenyek és a lehető legolcsóbb áron szeretnének pólóhoz jutni akár nagy tételben. Szintén tapasztalat, hogy az esetek 90%-ban a fehér póló az amit ügyfeleink keresnek, így gondoltunk egy nagyot, és kitűztük célként, hogy "Mi akarjuk a legolcsóbb pólót kínálni az egész Interneten". Ezt a célt el is értük 2013-ban, most próbálunk hűek maradni hozzá a jelenlegi: !!!bruttó!!! 480 FT-os árral.

Beindult a ponyvagyár

Régi tervünk valósult meg 2013-as év második felében. Kipattant egy ötlet a fejünkben, hogy jó lenne egyes nyomtatóink szabad kapacitásait felajánlani azoknak, akik otthon vannak a digitális grafikai tervezésben, kivitelezésben, viszont nincs megfelelő nyomdagépük, hogy ügyfeleiket komplexen kiszolgálják. Nekik hoztuk létre a ponyvagyar.hu fejlesztésünket. Itt már meglévő nyomdakész grafikákat tudnak leadni szerződött partnereink, amelyek egyből bekerülnek egy nyomtatási listába.

Egy sikeres prezentáció

Mindig örülünk, ha egy ügyfelünk sikeres projektjéhez hozzájárulhatunk munkánkkal. Külön öröm, ha ez országos hírverést is kap. Most is így történt: az Energia Tudás Innovációs Kft. sikeres napelem projektjének bemutatását láthatjátok. Pályázzatok Ti is, használjatok zöld energiát, és kerüljetek be a híradóba.

olcsopolo.hu
Megnyitottuk fapados butikunkat

Hirtelen felindulásból úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy fapados póló butikot, ahol mindig az aktuális elfekvő raktárkészletünket hírdetjük meg szemtelenül alacsony áron.
Egy külön weboldalt húztunk fel ehhez az ötlethez, amit mától Ti is elértek a www.olcsopolo.hu címen.

Jampolo a Múzeumok Éjszakáján
Múzeumok Éjszakája 2012 - Kecskemét

Ezen jeles esemény kapcsán mi is nyakunkba vettük a várost. Fényképeztünk. őrültködtünk... nézd meg mi sült ki belőle!

Laptopmatrica a laptopdekor.hu jóvoltából
Bubble free - ami megkülönböztet versenytársainktól

Egyik húzó termékünk a laptopmatrica, laptopdekor, laptopskin. Teljesen egyedire szabhatod vele laptopod kinézetét úgy, hogy az még meg is védi a laptopodat.

Jampolo roll up akció
Egyik slágertermékünket leakcióztuk... cégek figyeltek?

Ez az akció elsősorban a cégként érdeklődőinknek kedvez. Egy technológiai újítással elértük, hogy ROLL-UP termékienket sokkal kedvezőbb áron tudjuk biztosítani. 

Oldalak

Minden jog fenntartva! © 2017 Jampolo.com
Utolsó frissítés időpontja: 2017.06.24