1190
221
1175
1174

Jelenlegi hely

Referenciák

Piroska Szörp piacrajutás és marketing

2015-tól egy stratégiai megállapodásnak köszönhetően a Jampolo Kft. végzi a Piroska Szörp teljes marketingstratégiájának tervezését és kivitelezését, valamint az új termékeinek piacra jutási kampányait.

Hip-Tom Kft. piacrajutás

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy mi terveztük és kiviteleztük a Hip-Tom Kft. új fehérítő termékcsaládjának a teljes pacrajutási kampányát, és a hozzá tartozó teljes marketingtámogatást és nyomdai kivitelezést.

Bereg- Térségi Szociális Szövetkezet - Marketingtanácsadás

"Kincskeresés kétkeréken" Bereg- Térségi Szociális Szövetkezet (székhely: 4803 Vásárosnamény,Munkácsi u.96) Marketing tanácsadás keretében kialakítottuk a szövetkezet turisztikai koncepcióját, meghatároztuk az értékesítendő turisztikai termékcsomagokat és összeállítottuk a célcsoportokhoz igazított kommunikációs stratégiát, kommunikációs mix-et.

Üzletdekoráció

Egy új kecskeméti üzlet a Reformsziget belső üzletdekorációjának és arculatának a tervezése, kivitelezése volt a feladatunk.

Egyedi vászonfotó

Egyedi vászonfotó nyomtatás. Neves művészek replikáinak készítésére is tökéletes lehetőség.

Coca Cola reklámpoló

Egy direkt nyomsásos poló-referencia. Jól látszódnak rajta az élénk színek és a szövetbe nyomtatott grafika, amelyet transzfer vagy szita nyomásos technológia esetén nem lehet kivitelezni.

Prospektus

Egy kiváló minőségű prospektus a Virágfutárnak. Remek módja egy cég protfóliójának gyors és látványos bemutatására.

Szentkirályi roll up

A Szentkirályi új termékének promotálására szolgáló Roll Up. Érdemes megfigyelni, hogy a nagyobb cégek milyen reklámhordózokat választanak, milyen reklámhordozó bizonyul hatékonynak.

Dob dekoráció

Egy speciális kérésnek tettünk eleget. A kecskeméti AfroDZAQM zenekar dobja kapott egy szép matricát.

Adrenalin kamiondekor

Autódekoráció üzletágunk egyik visszatérő megrendelője az Adrenalin. Most egy kamiondekorációt követtünk el a részükre. A végeredmény a videón is jól látható.

Minden jog fenntartva! © 2017 Jampolo.com
Utolsó frissítés időpontja: 2017.06.24